NOVA HOUSING

Wilt u een woning verhuren?

Bent u in het bezit van een woonruimte en wilt u deze graag zo snel mogelijk verhuren? Dan helpen wij u graag. Allereerst plannen we een kennismakingsgesprek, om samen te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Van huurovereenkomst tot sleuteloverdracht en inspectierapporten

NOVA Housing regelt het allemaal!

Wij brengen graag een advies uit over de huurprijs en de doelgroep voor de woonruimte. Onze insteek is om vooral in de samenwerking trajecten aan te gaan. Wij ontzorgen u graag, en vinden uw expertise enorm belangrijk. U kent zelf immers de woonruimte het beste. Als wij komen tot een samenwerking maken wij foto’s van de woonruimte en noteren alle kenmerken om de woning zo goed mogelijk in de markt te zetten. Wij plaatsen uw woning op onze website alsook op de gerenommeerde kanalen als Pararius, en daarnaast maken we gebruik van Social Media om een geschikte huurder voor u te vinden.

Als we potentiële huurders gevonden hebben gaan we bezichtigingen inplannen. Ook hiervoor hebben wij uitgebreide aandacht, we nemen de tijd om uw woning uitgebreid te laten zien aan de kandidaten en alle vragen te beantwoorden. Vervolgens zullen wij na een check de kandidaten aan u voordragen en kunnen we een huurder kiezen. NOVA Housing verzorgt de huurovereenkomst, sleuteloverdracht en inspectierapporten. Uiteraard bent u nauw betrokken tijdens dit traject.

WONINGBEHEER ZUID-LIMBURG

BEHEER OP MAAT

NOVA Housing verzorgt diverse mogelijkheden voor het beheer van uw woningen, van basis beheer tot uitgebreid financieel + technisch beheer. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Onze visie is dat betrokkenheid en aandacht leidt tot een solide samenwerking.